hmm.. když něco existuje..
tři slova a tisíce dojmů, pocitů, paralel, příběhů, citů.. když něco existuje , tak to prostě existuje a to stačí.. :-)ne?
perlíš chlape, perlíš.. existuješ :-)
09.01.2011 21:07:00 | zelená víla
Krásný úvod do geometrie.Kde je bod,tam je přímka,tudíž tam je i nekonečno a proto tam něco je...:)
01.01.2011 17:51:00 | střelkyně1
když něco existuje
buď mě to zajímá
nebo to minu
buď létá to či pluje
leží, chodí a objímá
trápí se, hledá vinu
či raduje a smíchy zvoní..
když něco existuje
tak to pro mne voní
a začíná i končí dokola
když něco existuje
a v tichu zavolá
a nebo zařve potichu
tak hraničení nevnímám…
když něco existuje
ve svém kalichu
je jedno v jakém úhlu protíná
stín světlo, světlo stín
protože kdyby nebylo
bylo by příliš mnoho mlhovin…
když něco existuje
tak to musí být!
Mě baví dívat se
A nacházet a bujet
Vyznávat cit
A žít
Současně kochat se
A nakukovat
do všech oken domu
o sto patroví
A zkrášlit každou místnost, která snová
dát správný třpyt jí zlomu
k věčnému pohoví…
01.01.2011 14:24:00 | šuměnka
Pěkné a ještě moudro na závěr:-)
Takže jak na nový rok, tak po celý rok ?
01.01.2011 12:41:00 | spare