Anotace: :-) Ať v sobě i ostatních to dobré vidíte, protože to tam za všemi těmi vrstvami je ... stejně jako slunce a čisté prázdné nebe za mraky ... s obrázkem ... platné stále :-)
Sbírka: O životě ..., O mě .. a taky o lidech
díky srdeční vílo
To je nádherné PF
hovoří vlastní silou
s citem, co není řev...
02.01.2011 17:19:00 | šuměnka
krásné srdce a Tobě krásný Nový rok 2011!!!
02.01.2011 11:54:00 | xoxoxo
přesně tohle srdce jsem onehdá zkoušel, ale pohořel jsem na vlastní blbosti, nebyl jsem to prostě schopen dát dokupy. Jsi evidentně nadanější! :-)
01.01.2011 20:42:00 | 6thSun
To tedy ano, mě Tvé srdíčko také okouzlilo, jsi veliká a nápaditá šikulka:-))).Přeji Ti vše jen to nejlepší, ať se Ti v životě daří:-))
01.01.2011 19:18:00 | CULIKATÁ