Anotace: aneb další opice s ukrutnou kocovinou...
Sbírka: Dospívání
přála bych ti přála, i když jsi tak mláda
... možná právě proto ...
aby chutí alkoholu,
zkušeností když jste spolu
nenechala ty se zmást,
poučila z ranních opic
a nechala být ten chlast ...
ale jinak báseň pěkná :-)
01.01.2011 22:00:00 | Helena Lovecká