a já zas v náruči jen se svým Šumáčkem
jsme s červenými tvářemi se opájeli jiskrami
a otáčeli hlavu jako korouhev za mnoha ranami
když zkrásněla jak obloha, tak pod nohama zem...
04.01.2011 12:44:00 | šuměnka
Přeji úspěšný rok. Spetnym pohladom zjišťuji, že i ten právě uplynulý byl vcelku plodný.
02.01.2011 15:24:00 | Psavec
a příští rok zas a znova bez náznaku poučení ... jakoby to bylo poprvé ST
01.01.2011 21:51:00 | Helena Lovecká
snad jednou budu takhle pod ohňostrojem stát
s tím co má mě rád...snad..
padlo to na mě jak cent
zbyl mi jen sentiment...
ST a krásnej Novej Francisco
01.01.2011 21:33:00 | Mbonita