Anotace: jedno starořímské přísloví praví..tempora mutantur nos et mutamur in illis...neboli...Časy se mění a my se měníme s nimi...
..čas..je jako nevyčerpatelný poklad..nejvyšší lék..
..co dokáže tišit choroby světa..
03.01.2011 19:53:00 | isisleo
Zaostřila paprsky na sítnici
Zprůhlednila oko
Zintenzivnila osvětlení a hustotu
A zapojila fotoreceptory
Pak zkusila to obráceně / neboť má ráda fóry
Načež si oblékla svou bezetvarou hmotu
/ to kdyby přiletěl substanční sokol /
řídící prostor, čas a stopy směřující…
A události objevují se zase mizí
v optickém horizontu představitelnosti
a množství světů v prolínání bere dech
oceán snění v přelévání, v posunech
svých iluzorních obrazů ji hostí
že také noří se do vybájených vizí
a čte si skořicové vzkazy ve skalách…
Zůstal tu po ní kassiový květ a povětrný prach!
02.01.2011 14:26:00 | šuměnka
ta tvoje osobní inteligence, slova s nimiž se hladíš, než je položíš na papír. Skvělá filosofická hra se slovními spojeními
02.01.2011 00:35:00 | urcite.me.neznas