dostal mě jeden komentář.. Mám tě ráda, jo, taky jsem hetero :-).
když vpluju do enigmanovského proudu, nemohu odejít... mám ráda tvou moudrost a reflexy..
04.01.2011 20:40:00 | zelená víla
Nebuď nesvůj, pane…
Má nálada je ve Tvý moci
A zmatek kudrnatej pocit
Tuhle mě někdo vzbudil s ránem;
v domněnce, že sem kadeřnice
chtěl vymejt hlavu
Odemk´ si klíčem z květináče
svý ruce strčil do natáček
a pohledem, co trčí z davu
vykouzlil úsměvů snad nejmíň třiatřicet…
Mám sice zálibu v křeslech
s luxusním vybavením
Ale posadila sem ho do skleněnýho pokoje
A potom máchla veslem
/ hlava už trochu pění /
A zatřepala podtlakovym sprayem
se slovy, ať se neboje;
…že nonstop tady mejem…
/a že elektřice mají prostoje /
02.01.2011 17:07:00 | šuměnka
to jsem si oddechl
taky to mohla být
silnoproudá elektřice
se zálibou v křeslech
s luxusním vybavením
pod napětím...
to nemá chybu :-)))
02.01.2011 16:57:00 | Javavia
Mě se zase zdávalo o krásné silnoproudé elektřice, než jsem ji poznal. A teď se mi zdává zase o klidu... :o))
ST!
Rozkošně rozprostřená!
02.01.2011 15:57:00 | Zasr. romantik