Dívčina kletba
Anotace: Mírně fantasy romantická báseň...doufám, že se bude líbit.
Byla jednou jedna dívka
krásná a spanilá
bohužel pro ni trochu stydlivá
a tak byla neustále sama
Vydala se tedy na cestu do světa
aby tam našla svou pravou lásku
když už však její život visel na vlásku
byla zachráněna chrabrým mužem
Putovali spolu nekonečnou pustinou
ale najednou se dívka proměnila v dračici
každý jiný muž by hned šel za jinou
jenže on zůstal a učinil ji šťastnou
v sobě měl totiž také kousek draka
a byl šťastný, že našel ženu, která je taky taková
Žili spolu navěky věků
ostatním lidem z doslechu
Byli totiž stvořeni přírodou
jeden pro druhého
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, váhy, Gabrielle, Veselý Drak, Anjesis, Dona Quixote, Helena Lovecká, James Libustka, Sladkalu, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)