Tak tahle je údernější než ta po té. Odpovědnost... A kolik má najednou tvarů.
03.01.2011 09:58:00 | Berry
díky za komenty ...
zodpovědnost beru, vinu ne ...
starat se o sebe?
v pořádku je ...
lze rozdávat vodu z prázdné studny? :-)
02.01.2011 22:21:00 | Helena Lovecká
každý sám za sebe!
každý jsme vinou svou i jiných
každý je odpovědný hlavně za své činy
a každému jde bohužel víc o sebe, než o Tebe!
02.01.2011 17:22:00 | šuměnka