Anotace: :-)
škoda já ani nevěděla že je zatmění tak jsem ho užila alespoň v Tvé básni
17.01.2011 10:41:00 | la loba
Tak milé a moc hezké.))
Nejvyšší tóny
Na té nejtenčí
Vyloudíš strunce
06.01.2011 10:29:00 | carodejka
s disketou před tupozrakem
jdu na sluneční světadiv
jak do hlavy bych dostal prakem
o sloup se náhle zastaviv
že jen za pár roků jednou
ke Slunci má Měsíc blíž
dík, vždyť s otlučenou bednou
dávno byl bych na obtíž
:o)
Jiří
05.01.2011 21:18:00 | j.c.
Luna si jednou
po delší době
vyhřívá záda
krásné, ve zkratce, paráda ... to mi bude připomínat, co jsem přes to svářečské sklo viděla a fakt se mi to líbilo ... díkec :-)
05.01.2011 17:43:00 | Helena Lovecká
ahojky,dlouho jsem tu nebyl a koukám koukám,jak jsi nám tu všem ukázala:-)
04.01.2011 23:46:00 | Monsignore