Anotace: Báseň,složená mým dobrým kamarádem, který by se rád dozvěděl váš názor, za který předem oba děkujem :-)
BÁSEń krátká nebo dlouhá,na tom mně osobně nezáleží,musí mít nějakou hlavu a patu,a tahle něco má,vždycky když čtu něčí dílo,většinou u toho pracuje fantazie a můj mozek vytváří obrázky,tady vidím utrápeného kluka ,jak přemýšlí s podloženou hlavou,doufám,že toho vymyslí víc a zase napíše .-)
04.01.2011 19:50:00 | Vanilková Ninja