Kopce
Anotace: trochu jiná láska
Vyhrnu si rukávy hlavu položím na ruce zkřížené
Očima zahledím se do dáli na obzory tiše smířené
Tam v sobě nese rozkol kopců nekonečný mír a klid
Tam duše má i tělo mé po smrti nechá se rozptýlit
Očima vystoupám do kopců vysoko až úplně nahoru
Tam obklopená větrem vzduchem klidem cítím pokoru
Jsou v podobě své vzájemně si věčnou společností
Bez ohledu na náš svět na běh lidských událostí
Při každém pohledu plamen věrnosti v mém srdci hoří
Na vždy v mé duši tvůj obraz bude vytesán drahé České středohoří
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, CULIKATÁ, jondys
Komentáře (3)
Komentujících (3)