Zbytečná trápení
Anotace: Kolik zbytečných trápení nás v životě provází... Napsaná v prosinci 2009
Ne, nejsem hloupá!
Jen, nemám chuť,
hádat se
o chleba se salámem.
Tak raději mlčím.
A nemám sílu
donekonečna vysvětlovat,
že vaše tlachání
utichne až s ránem.
Tak raději mlčím.
Mlčím, a měla bych křičet!
Křičet , že mám strach...
otevřít oči,
slyšet moře znít,
vidět opět slunce
a umět,
umět snít!!!
Přečteno 369x
Tipy 28
Poslední tipující: Maryje..., NikitaNikaT., Helena Lovecká, jitka.svobodova, Psavec, janewe, hašlerka, ZZuzkAA, Květka Š., zenge, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)