xxx
Ráno má křivý nos
a mě v žaludku hnije večeře
Život tě prožil v nevěře
Díky za další frontu dní,
počkám,až pro jiné je rozední,
že Bůh není ?
Palcem píše v blátě – Ty.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: chci_uverit, Marcone, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)