Anotace: od mé babičky...pomáhala mi často v různých chvílích pokračovat v cestě a dnes jsem ji zase našla. Možná pomůže i někomu zde ... nevím, jestli náhodou není od známého autora, možná ano, dejte mi kdyžtak prosím vědět :-) no, snad je to lidová tvořivost:-)
Sbírka: O životě ..., Vhledy
Od žádného známého autora jsem ji nečetla, myslím, že ji napsal život sám, protože tak to je, jen si to stále musíme připomínat .. tak děkuji za to připomenutí, je ho třeba!
ST
08.01.2011 12:57:00 | jita.1965
Babička byla moudrá...protože jsem si na své životní pouti sama ověřila, že opravdu je někdy "všechno zlé, pro něco dobré"...ST
07.01.2011 21:06:00 | Sladkalu