Anotace: Našel jsem "báseň", kterou jsem psal asi tak ve čtrnácti a zřejmě jedinou kterou jsem kdy napsal, tak to prosím berte s rezervou:-) Velkou:-)
To není kravina, to je vážná věc.Doma mám velkou knihu s originálníma fotkama z bitvy o Stalingrad.Občas jí vezmu do ruky a podívám se na tu hrůzu a hned si uvědomím, že mě chybí ..... .
12.06.2011 13:48:00 | Jeněcovevzduchukrásného
I když tomu věřím pramálo, tak by asi měla vždy existovat naděje, něco k čemu se lze pnout, byť se to nikdy nestane. Ale ten měsíc je tam každou noc a je pořád stejný. A po něm vždy vyjde slunce, i když se na modré planetě stane cokoli.
Chtěl bych poděkovat všem tipujícím, nikdy by mě nenapadlo, že tahle kravina, kterou jsem našel v sešitě matematiky z osmé třídy získá tolik tipů. Děkuji.
01.06.2011 04:32:00 | Caelos
Naděje? Pro koho? Pro mrtvé, kteří zemřeli dík vlastní hlouposti? Ráda bych tomu věřila...
31.05.2011 11:24:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
Teda, jestli si tohle napsal ve čtrnácti, tak všechna čest ! Nejsem takový znalec, abych našla to, o čem mluvíš v anotaci, ale mě se prostě líbí. Vyzrálý pohled na stále se opakující hloupost lidstva, které samo sobě už dlouhé věky ubližuje...ST
07.01.2011 20:55:00 | Sladkalu