Pexeso
Skládám své city
jako pexeso
hledám v nich lásku
nemohu ji najít
Skládám své city
jako pexeso
hledám v nich štěstí
nemohu ho najít
Skládám své city
jako pexeso
hledám v nich tebe
nemohu tě najít
Marné to hledání
raději
podpálím ty kartičky
jednu po druhé - nad plamenem svíčky
Snad popel mi pomůže
zapomenout
Snad popel mi pomůže
vytěsnit tě z duše
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: Metcheque, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)