Anotace: ... a taky pište, samozřejmě :-)
Sbírka: O mě .. a taky o lidech, Vhledy
já ještě přidala bych;
v n í m e j t e
a vyhrabejte svoje v c í t ě n í
duše je jako padlý sníh
a tudíž jemné kroky ocení
/ tak polehoučku šlapejte... /
11.01.2011 12:36:00 | šuměnka