=Dovolte prosím=
vracím se do studentských let
co jsem si tehdy nedovolila
dovoluju si teď
jenom ležet na gauči
a nic nedělat
poslouchat třeba muziku
nebo celý den jen psát
či spát?
potom hledat zboží v prázdném košíku
... internetového obchodu ...
a nemít nic a nikoho na povel rád
Přečteno 419x
Tipy 34
Poslední tipující: Divoženka1, Sisinka, Markéta G., Agniezka, V.N.Losinský, šuměnka, Javavia, Gabrielle, Jiná, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)