Flash back
Když bylo jí smutno
řekli
"Tohle si vezmi,
budeš v nebi"
jenže ona
to vzala druhou stranou
do pekla
kdyby bylo
a pro ní se zhmotnilo
a jaké překvapení jí čekalo
když otevřela okno
nikdo neřekl
"Neskákej!"
Každý řekl
"Skoč!"
a pak překvapení jí obklopilo
neboť se nezabila
letěla
převtělena
v motýla
v motýla nočního
Lišaje smrtihlava
co z křídel mu padá
pel
na moje víčka
a kreslí tam stíny
do kterých nemůže vstoupit
nikdo
ba ani já sama
...
Přečteno 274x
Tipy 32
Poslední tipující: ZILA78, Actafool, Lorraine, Javavia, Vee, korncaffe, Jiná, Pythonissa__, Petbab, Helena Lovecká, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)