Anotace: Co se stane, když se vzbudíte a kolem vás je najednou středověk. A nebo jste to jen neměli přehánět s tím kakaem před spaním? Otázka za jednoho bludišťáka: proč je koala koalou?
k básni ST a ke koale... Kdyby nebyla koalou, musela bych brát přátele do Husy.
27.01.2011 21:51:00 | Anita Buchtová
to asi nebylo kakao...
a koala je koala protože kdyby jí chybělo jedno a byla by kolo...
11.01.2011 23:32:00 | enigman
nejlepší část je pro mne asi
Ruce noci si odedřely své
na pásových linkách cizích snů
a teď konečně může přijít ráno
ale zapůsobilo to na mne celý..
11.01.2011 22:05:00 | hanele m.