Anotace: chtěla jsem napsat o tom, že mi chybí inspirace k psaní a takto to dopadlo
Inspiraci Ti dám!
navigaci v nebi vyhledám
se sklerotizací si poradíme
a vápnění jen poladíme
Tvůj stav si přehodnotím
operace tak maximálně v proutí
názorové polarizace jsou dané
a falzifikace jsou padělané
tak hledej optimální stav
apeluj poskrovnu, dle práv
aktualizuj myšlení
sexualitu nejvíc ocením
i noční felaci / má ženo
vzkřísíme mužské čtenáře..a bude rozhřešeno :o)
pobavila jsem se V.E.L.M.I
12.01.2011 10:48:00 | šuměnka