Noční zamyšlení
Anotace: Jednou jsme tak na internátě ležela pozdě večer na posteli a začla psát. Velmi krátká ale výstižná báseň.
Sbírka:
Zamyšlení
Za svitu měsíce,
za plápolání svíce,
se procházím domem,
starostím dávám sbohem.
Chci kráčet a být,
chci létat a snít.
Veškeré ticho obejmout
a na konec světa jít.
Komentáře (0)