Anotace: ze sbírky - Splíny paní Disciplíny tak akorát na kvadrát -
V přístavech různých přebývám,
v hospodách, u žen, v nočních vlacích...
a mnohé múzy objímám
u piva, milenek, vagónech spacích... :)
12.01.2011 18:57:00 | Špáďa
..ač nejsem ženou
a daleko mám k mořím
do básních tvých
se rád nořím
maj nadhled taky ostrovtip
můj ostrov by tě taky tip
12.01.2011 17:18:00 | zenge