Já na to mám trochu jinačí názor,taky jsem kdysi dávno byl punker,myslím že nás tehdy spojovala hudba a svoboda,mám na to krásný vzpomínky ale někdy to byla šichta s fízlama.
Ten pocit že si postavíš číro a nabarvíš ho,pak vyrazíš do ulic,kde na tebe čumí lidi,co nechápou o co jde.
To byl ten adrenalin.Dnes už to vidím jinak ani tu hudbu už neposlouchám.V dnešní době když vidím,ty novodobí komerční punkery,tak se jen směji ale za nás to byl punk!!!
jinak pěkně napsané....S.T.
14.01.2011 04:40:00 | ZILA78
svou cestu si vybral sám ... takoví málokdy dospějí ... moc hezky napsané ...
13.01.2011 06:51:00 | nejsembásník
No tyjo, do těch dvaceti je to snad napsaný o mně:D pěkné, totální realismus jak byk.
12.01.2011 21:14:00 | Squat_the_world
punk mám rád a rád ho mít nepřestanu, protože tenhle týpek nebyl punk, ale jenom normální debil :-)
Ovšem napsala jsi to suprově!
12.01.2011 20:43:00 | 6thSun