určitě bude chtít se ptát
/ i já jsem chtěla a chci stále /
to, že dokážeš milovat
je odpovědí největší na rodičovském sále...
19.01.2011 14:28:00 | šuměnka
Tím, že budeš při ní stát
Život jí bude správně hřát
A i když občas zakopne
zvednout se nebude náročné
když Tvoje "dlaně" pomohou
13.01.2011 10:52:00 | labuť