občas ... nebo vlastně pořád ... my všichni tady ... v samsaře ...
31.01.2011 18:01:00 | Helena Lovecká
Občas mám úlet,
a kdo ne !
Občas mám splín,
co zase pomine,
a občas se nitrem
blaho rozlije,
to když se objeví talent
a modráskov ožije...ST
31.01.2011 16:11:00 | Sladkalu
Občas hledáme,
co jsme dávno našli,
občas padáme
dolů do propasti.
Občas bloudíme
v naší cestě,
občas se viníme,
že jsme v tom cizím městě.
A jednou, občas, zatoužíme jít dál...
...ST...
15.01.2011 12:02:00 | Denael