Jen tak ... Tobě
Anotace: (8.5.2010 19:27)
Déšť vzpomínek a nesplněných snů
za zvuku hromů v doprovodu blesku
padá k zemi.
Každá kapka je částí mě,
"částí tebe"
Dej šanci té symfonii
a poslouchej slova:
"Chybí mi tvůj zájem,
historky a smích,
návykový pohled do tvých očí
a vše jako tehdy,
když jsi mi dones medvídky,
když jsme chtěli odjet do Mexika ... "
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: Noc17, Danger, Gabrielle, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)