"Konečně" skutečná
Krásná slova
KRÁSNÁ slova
krásná SLOVA ....
...chci? nechci? ...
...."Pomóc", moje panika ...
říká moje Monika
která neví
že to
JE
bezpečné
zakřičet a nechat ty,
kteří utečou ...
..
.
utéct ...
je to v pořádku,
protože ti, kteří mají zůstat ...
zůstanou
kašli už konečně na poučky
na ty pouhé mysli kličky
které tě odtahují od toho
kdo SKUTEČNĚ jsi
... lev ...
mezi ovcemi
Přečteno 502x
Tipy 23
Poslední tipující: hyenka, la loba, labuť, 6thSun, WhiteSkull, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, jethullfan, Javavia, šuměnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)