Nádraží
Anotace: psáno na jednoho led(n)ového dne na Zličíně.
smíšený odpad lidských citů
stojící na autobusovém nádraží
na místě loučení i návratů
válející se zbytek lidského bytí
mezi nedopalky našich snů
žvýkačky lepící se na boty
jako smůla těch, kteří byli opuštěni
přijíždějící autobusy
přivážející lásky i prohry
místo počátků a konců lidských osudů
Přečteno 298x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, Sladkalu, Gabrielle, Helena Lovecká, labuť, Jana M., CULIKATÁ, synanceia
Komentáře (3)
Komentujících (3)