Dnešní
Anotace: ... i když venku už neprší, může pršet do duší, z duší, prostě uvnitř ... a JE to v pořádku, stejně se vám potom vyladí na rtech úsměv :-)
Sbírka:
Pro radost ..., Vhledy
Co je to dneska za dobu?
I básníci moc nepíšou ...
"Mé" básně mění podobu
Nebo raději ...ne?
Dnes ještě ne
dnes jsem si zase oko vyplakala
jedno
...
..
.
za 10 minut
a věřte nebo ne
je to dobrý
"Nemáte nějaký drobný?" ...
to bylo ale představení
pro moji něžnou
malou
vnitřní
bílou paní
která moc dobře ví
jak důležité
JE
brečet
jen
tak
když to na ni / mě přijde
bez viny
... vyplavit ty nám ne-známé splíny
či z plíny ? ... no to je jedno,
prostě
třeba i / jen tak, bez pří-činy ...
:-)
Přečteno 433x
Tipy 21
Poslední tipující: jvacl, Kars, V.N.Losinský, ZILA78, 6thSun, mademoiselle secret, Sweet KiWi, šuměnka, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)