kdo jediný nám otevírá oči?? zkušenost!
ta jediná nás správný směrem točí, vytváří most
a mnoho lidí na nevíru skočí..a těm já říkám: dost...
21.01.2011 19:52:00 | šuměnka
Kráčíš po vlnách,
vzdušná jako vzducholoď,
lehká jako rakvička se šlehačkou.
Usedáš v šumících pěnách,
tak se prosím osvoboď,
najdi kouzlo v dětských knihách.
Rozezni verše,
tu krajinu nového poznání,
v opojení extáze.
Řekni jsi nahlas něžně,
proč tě tvoje aura nechrání,
když vytepal ji z mosaze.
krása! ST:)
21.01.2011 14:16:00 | xoxoxo