Anotace: pracovat tak abych se bavil je leckdy těžší než kdybych barvil omalovánky...
Chtěla jsem být letuškou
ale ztratila jsem pasažéry ihned při startu
když propadli mnou na ranveji
chtěla jsem být osuškou
v hotelu Marco Polo krášlící Jakartu
však řídká jsem, tak dodnes se mi smějí
pak zkoušela jsem masírovat
však slova spíš jak sprcha ledová
byla v své sarkastické fázi
tak zkoušela jsem ryby chovat
/ né v náruči / tam u jezera Máchova
však chtěli po mně, ať v polovičním úvazku
jsem taky občas hrází
/ a k pracovnímu oděvu jsem fásla i pár podvazků /
dokonce fotila jsem huček kolekci
však nejen fotografovi
bohužel zahučelo
a tak jsem skončila,
jak poradkyně pro s.k.e.p.s.i
neboť než bych se sama trápila
tak raděj jiným napovím
že strašně krásné emoce
plavou skutečnou érou
..Vichřice s.r.o. / a to je vážně dým..
21.01.2011 22:07:00 | šuměnka