jsem teoretický znalec
na luštění klínového písma...
ultimátní pasáž!! ST!
21.01.2011 23:25:00 | dream in emptiness
pokračuji v jízdě tvými nádhernými seriemi
čokoládovou kšiltovku smekám a klaním se k zemi
ST!
21.01.2011 19:27:00 | hašlerka
T a n č i l a jsem
na štokrleti nábřežím
chytala duhu lasem
a všebarevné mořské koníky
pak dětem zapřahala k otěžím
aby je provezli náměstím magiky…
A On se pohupoval nedaleko!
/ zas lámal hroty pohledů
zas měl svou potištěnou helmici /
Zvedl se. V písečných botách klidně prošel řekou
aby mi dokázal „já tohle dovedu“…
Pak z kapsy vytáhl svůj papír balící
a na něm rozběhl se živý hologram;
tam žena letěla
a masku konkubíny měla na lících
a tělo z čokolády, která řeku tvořila
na ní plul muž, co břicho měl jak prám
pak celá scenérie zmatněla
by zjitřila se v jiném zobrazení
na poli rýžovém notová osa klíčila
a vprostřed pyramidy kovového ticha
se na opasku v obrazci koloběh zase změnil
rozkvetlé květy k nebi rozkoš její dýchá
v tom labyrintu slovní žvýkavosti
začala pršet smíchem
do modré trávy, do fialových cikád
do pikrogramů
do hvězdné vábivosti…
A v tomhle okamžiku složil lodičku
Poslal ji někam do nebes
Pak zavázal mi oči, by v nedalekém chrámu
s citem pro písmo klínové
se zhostil
úlohy znalce, jenž naladil svou vábničku
…všech nekonečných zbarvení, co rozmícháme dnes
v paletě nebezpečně váhové…
21.01.2011 13:40:00 | šuměnka
v mezihře dotančila
čokoládovou čepici sundala
rozhodila své nádherné kadeře
usmála se
a já se zabarvil...citem Hmmmm...krása ST
21.01.2011 12:34:00 | Tanzania