Anotace: Při úplňku je noc prozářena tak, jak by byl den, a mě to nutí se na ten rozzářený, bledý míč neustále koukat a obdivovat jeho dokonalost, krásu...a potom z toho je toto...
Bezva počtení, a řekla bych, že též se občas budím, když oken se mi dívá, snad právě vtehdy on hvězdy ne na souboj, ale k tanci vyzívá :o)
22.01.2011 18:42:00 | NikitaNikaT.
úplněk...pro mě je především půstu den
a noc v své magii, v níž obraz upředen
probdělost, která přichází a prostě už je daná
úplněk, to je odraz předešlého měsíce či slunce strana..
22.01.2011 14:05:00 | šuměnka
Hezké , jak všechno ke všemu patří a ty střípky krásy do sebe zapadají.
21.01.2011 15:06:00 | carodejka
když si někdo, kdo jen odráží světlo a není jeho zdrojem začne myslet, že září víc, než svůj zdroj ...
21.01.2011 11:44:00 | Helena Lovecká