ano, je to přesně tak,
slova jsou přání
i strach je vlastně přání z druhé strany
a většina nám z toho přiletí, jak tichý pták
a něco krásně zahřeje nás dlaní
a další vyděsí, ač přivoláno bylo to jen námi...
22.01.2011 11:06:00 | šuměnka
je to volba mysli
vidíme černě nebo bíle
jen hloubka vyčíslí
pocit dané chvíle
21.01.2011 23:22:00 | Sisinka
zhmotnělá přání ve slovech
jak dech
co na skle maluje...vše co chce i je...
ST
21.01.2011 22:47:00 | Mbonita