Anotace: inspirace Zelenkou a Příběhy obyčejného šílenství (nejen)
být sám sebou v tomto světě
mít prostřeno - ne v bufetě
úsměvem se rozloučit
nikdy sám neskončit...
ptoto rychle běžím za ní
zanechávám TADY psání
24.01.2011 17:52:00 | al-pacino
mírně zmatená?
pěkně praštěná
však možná jenom pro čtenáře
a velmi logická pro zúčastněné
to je to básnění a jeho tváře
to je ta svoboda, co k nim mě žene...
s.u.p.e.r
22.01.2011 11:08:00 | šuměnka