Atlet bez časomíry
Život je sport
co nedodržuje
mnou určená pravidla
jsem atlet
a tak
vrhám stín
daleko od sebe
Osamělý běžec
hledající cíl
pořadatelé
změnili trasu
bolí mě svaly
tati
ale naučil si mě
rozchodit křeče
Cítím se volně
jen okovy
to nerespektují
táhne mě to daleko
do mého vnitřku
neexistuješ
směji se zítřku
jsem teď a tady
můžeš si mě zařadit
do sbírky svých pohlazení
Přečteno 303x
Tipy 16
Poslední tipující: Žqáry, Jats, HarryHH, Jiparo, Danga, Lota, Squat_the_world, NikitaNikaT., Gabrielle, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)