Být..

Být..

Anotace: .. nebýt

Celebritou nechtěl bych být na Zemi
- vesmíru k smíchu
smekání odevšad chtít přede všemi
mít blíže k břichu

nežli ke hvězdám, u nichž všechna konta
k ničemu nejsou
z žebříčků koukat jak vine se fronta
k vnějšku s noblesou

v životním stylu, jímž na výsluní lze
k bulvárním snůškám
přilepit obličej snů za provize
jako matrioškám

světová produkce celebrit stoupá
úměrně sklizni
neřešit posedlost není věc hloupá
mít zisky v přízni

bytí, je jediné co smysl dává
otevři oči!
třpytivá báň hvězd není opadavá
po červotoči
Autor Petbab, 23.01.2011
Přečteno 261x
Tipy 21
Poslední tipující: James Libustka, šuměnka, enigman, hypertenze, jedam, Mbonita, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

je to fakt fuk!!
být celebritou nebo nikoli
čas smete všechno z luk
a všechny stejně bolest zabolí
jsme jeden velký bublifuk
a bubliny jen létaj okolím...

26.01.2011 07:06:00 | šuměnka

líbí

jít...

24.01.2011 20:31:00 | enigman

líbí

skvělé ST ... navíc jsem velmi nedávno uvažovala v podobných směrech :-)

23.01.2011 11:14:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel