MLČENÍ HLOUPÝCH STÍNU
Anotace: stínu hloupé mlčení......
V MLČENÍ HLOUPÝCH STÍNŮ
vina ve tvém klínu
V tichosti zůstat stát
jak svíčka ve větru vlát
Jen ticho co neroztaje
vstane z nové naděje
Rozbalené něžnosti
z tisíce-první možnosti
V tichu které smutku tyká
vítězí, pak vzlyká
Jen v každém novém slově
znějí vzdáleně a přeci nově
Jen z ozvěny co rozvinu
král ti dává mat
Ty hledáš něco, chceš se smát
V MLČENÍ HLOUPÝCH STÍNU
Přečteno 330x
Tipy 22
Poslední tipující: lennerka, Mbonita, Danga, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, šuměnka, v.hercik, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)