Z plesu
Bavili se zralí páni,
Jarda s Pepou o svém přání,
tak se spolu domluvili,
že by ještě zahřešili.
Budem lovit mladé dcerky,
s nimi chytat vlnné délky.
Rozhoupeme křehká těla,
by toužila, by nás chtěla.
Skočili na teplá prkna,
hnedle po nich jedna mrkla,
kroutí se a jak tak tančí,
povídá jim „Já jsem Anči“
Než se Pepa chopí šance,
Anči říká „Super dance,
vidíš, že to není věda,
nejlepší seš tady děda“.
Přečteno 447x
Tipy 15
Poslední tipující: divoska_jaja, Anjesis, ni.va, labuť, CULIKATÁ, Niky88, Helena Lovecká
Komentáře (3)
Komentujících (3)