Jednou...
V lavině snů
brouzdáme s nadějí,
že s nimi plujeme
po řece dnů...
S hrdostí otroků
trháme řetězy
přetěžkých pout.
Po vzoru Proroků
čistíme v mysli své
každičký kout.
Zbaveni předsudků
spějeme životy
před Boží Soud.
Z šlechetných pohnutků
splyneme se Sluncem
ve Světelný proud.
Přečteno 372x
Tipy 27
Poslední tipující: V.N.Losinský, NikitaNikaT., Kapka, Zasr. romantik, Gabrielle, danav, labuť, CULIKATÁ, hašlerka, Jiná, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)