K ránu*
Mlhavým ránem roztoužení
spřádám si pavučinu
denní porce lží
a v kapkách potu tvého mžení
sadím svou vinu
na vlak poslední
Vzpomínání halím
závojem z vloček
Tápu temnotou
kontaktních čoček
Jen mžitky a útržky
skládám si z oček
okamžiků
Mlhavým ránem roztoužení
horkým pláčem
smáčím rozednění
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: Denael, šuměnka, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, Helena Lovecká, labuť, Skalsky Pavel
Komentáře (3)
Komentujících (3)