Narcis
Anotace: berte to trochu s rezervou :)....
Narcis
Bylo mi naděleno tělo božské
není to však plus
při pohledu na křivky ženské
provázi mě hnus
Drogou, stala se mi poklona
bez ní, má duše je neklidná
tak nestyď se děvočka, povídej
kvalitní materiál, bude mi hej
Flirt je pro mne koření dne
svést-pak říci rezolutní ne
a udělat se nadoraz
stačí zrcadlo
v něm můj odraz.
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)