díkuju za návštěvy.. já jen nakoukla a zas mizím do práce
nějak se tu skoro nevyskytuju a aktivně eště míň jak skoro ne (to je omluva nebo výmluva pro a za cokoli :o)
tak hezký pondělí a od zítřka aj únor :o)
31.01.2011 12:45:00 | hanele m.
Na paralele bytí světa
Mezihvězdná Orionu mlhovina
vtahuje v nové naděje
na Voze velké Medvědice
žádného pilota nemaje,
svítí si na své přesné dráze
oči nám vozíc do Ráje
Do Ráje fantazií širých
v bezbřehé oceány vizí
otevřeš oči s ránem
a hvězdné snění mizí...
.
31.01.2011 08:19:00 | Veselý Drak
P ě s t u j i
za oknem ve vodním odraze
malinké měsíční sazenice
bych v čase deziluze slov
/ která se věky zpátky datují /
je vysadila za hranice
na dráze
mezihvězdných hmot a supernov…
a zalévám je hořem lidských slzí
a půdu bohatím lidskými osudy
a růst jim formuji bolestnou zkušeností
by vyrašily brzy
by maximální křivení dospělo do lordózy
by rostlina si osvojila přeludy
a pózy
toliko nutné v přechod do jsoucnosti…
a vždy, když vroste nakonec
silný Strom snů do reality
tak svými doteky probouzí spící
/ to pochopí snad každý bezvěrec
co nahlídne si do entity
že tahle noc je jistou akvizicí
pro přenos informací
formou telepatie
že časoprostor konečnou je štací
pro nekonečno, jenž v něm ožije /
Tak až Vás v noci něco pohladí
nechte své oči zavřené
jen úsměvem sdělte své „ano“
to jen vesmírní nomádi
šíří své vědomí
svým bezhraničním hřebenem
a spojují nám světlo, stín a svědomí
..by nechali nás projít zkoumat svět svou novou branou…
28.01.2011 14:23:00 | šuměnka
Univerzální umění, kdo tuhletoto docení...
UNI k UM !!!
No, tímto jsi mne velice zaujal. Tolik sovobody a nezávislosti a volnosti a jednoduchého konstatování.
(10 x ST směšné uznání)
28.01.2011 10:09:00 | Veselý Drak
v tom měsíci
holých zmrzlých hrud
jeden pohan
odkládá stud...
moje přezdívka je Pagan, beru to teda na sebe...a rád :-)
24.01.2011 18:55:00 | 6thSun