TOULÁŠ SE
Touláš se životem co voní
jsi chmýří do pampelišek
vaneš touhou babího léta
zníš svalnatým dusotem koní
co podkovami tepou do skalisek
když hustá hříva jim léta.
Touláš se a roky jdou
jsi nektar pro včely
třpyt ranních vlhkých ros
stromoví co hrdě hrudě pnou
potoky krás co nejistotu vymlely
a já mohu zase po nich toulat se bos.
Touláš se vnitřní hloubkou
jsi ryzí
v děravých botách
co pod tvrdou slupkou
jsi známá i cizí
ta pravá v hodnotách.
Přečteno 342x
Tipy 19
Poslední tipující: Helena Lovecká, la loba, labuť, Queer, Danga, Květka Š., Kars, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)