Anotace: ... bez komentáře ...
Není pravidlo, že alkohol působí lidem okno... broučku, trápíš se, stále se trápíš, tak moc to Tvá slůvka prozrazují... ty dílky puzzlí, já vím, že nejsu to já, kdo by pomohl je složit, ale pokud jsou tam nějaké dílky přátelství, ráda přiložím ruku k dílu.
26.01.2011 13:33:00 | NikitaNikaT.
Hezká, okna nemívám, ale někdy je lepší vitrína, než špatný zážitek uchovaný v paměti...
25.01.2011 13:39:00 | hypertenze
Tak to buď ráda.
Co já bych někdy dala za takovou postalkoholovou vitrínu :-)
24.01.2011 22:56:00 | Viktorie Zvalová