6th Sun: ty nechápeš ani v nejmenším, o co v této básni jde...
31.01.2011 18:12:00 | Trystan ap Tallwch
nikdy nezmoudříme natolik,
aby nás to uspokojilo!
však Tobě říkám dík!
za verše, za dílo!!
27.01.2011 15:36:00 | šuměnka
Bolest je možná iluze, hlavně duchovní učitelé maj tyhle kecy, ale já se ptám: dokázal by to někdo z nich zopakovat v okamžiku absolutní bolesti? Hovno, všichni by se za to omlouvali už dlouho před jejím prahem. Takhle filozofovat se totiž dá jen když člověku nic není.
26.01.2011 09:18:00 | 6thSun