Hlas Přátelství
Anotace: Taky máte kamaráda/ku co je od vás daleko ?
Slyším tvůj krásný hlas,
smích nepřestává,
úsměv zůstává,
slyším tě den co den.
Přátelství je krásná věc,
ty jsi tam já jsem tu,
tvůj hlas z daleka přichází,
pohladí a úsměv nahodí.
Škoda jen že vidět tě nemůžu,
koukat na tvůj krásný úsměv s rozzářenýma očima,
obejmout tě a cítit tu přátelskou energii co v nás je,ale nevadí.
Protože jednou se náš osud střetne,
a my budeme přátelé věky věků.
Přečteno 569x
Tipy 9
Poslední tipující: Leedram, Woski, nikoolkaaa, Jats, Mbonita, Modrý Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)