Děťátko
Anotace: Ani nevím jak mě tohle napadlo prostě jen tak. :-)
Kreslí si prstem do písku, kolečka a hvězdičky,
jak pak se bude jmenovat její maličký.
Ruka její na klenutém břiše,
spinkej můj malý tiše jen tiše.
Teď když pod srdcem tě mám,
neboj se já se o nás postarám.
Lásky plně hladí své bříško stále,
spinkej jen spinkej mé miminko malé.
Kreslí si prstem do písku, kolečka a hvězdičky,
Adámek tak se bude jmenovat její maličký.
Přečteno 407x
Tipy 14
Poslední tipující: Pevya, jedam, Divoženka1, Květka Š., Helena Lovecká, Tygropes, labuť, CULIKATÁ, čas.běží
Komentáře (6)
Komentujících (5)