Ještě než..
Usínám s očima
plnýma kapek
a se studenými prsty
u nohou
Myslím na
smetanový satén
na svatebních šatech
Voním
jako zvíře
ženoucí se nocí
Chlad a hlína
za nehty
Hladím si
teplo na břiše
a neumím si představit
že by v něm mohlo
někdy něco
vyrůst
Rodím se
každé ráno
sama ze sebe
a s každým
proudem vody
ve vlasech
Koléba mě
a přece je tak vzdálený
Opravdu se dá
jen tak zapomenout
A co když ano
Přečteno 383x
Tipy 27
Poslední tipující: Bernadette, jedam, doktor srdcí, ZILA78, Vlastimil Oldřich, James Libustka, labuť, teniska, Květka Š., Jana M., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)